Επικοινωνία 2106199378

Τσιπούρα στον ατμό με σάλτσα λαδορίγανης

Ενεργός χρόνος: 5 λεπτά Συνολικός χρόνος: 26 λεπτά Μερίδες: 4 4 μερίδες Κατηγορία: εύκολη

ΥΛΙΚΑ

  • 4 τσιπούρες καθαρισμένες & φιλεταρισμένες
  •  400 γρ. νερό
  • 150 γρ. ελαιόλαδο
  • 1/3 κ. γλ. ρίγανη
  • χυμό από 2 λεμόνια
  • αλάτι, πιπέρι

Ειδικά αυτή την εποχή, όλοι χρειαζόμαστε μια ελαφριά και ισορροπημένη διατροφή για μεγαλύτερη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και πιο «ελαφριά» σιλουέτα στις παραλίες. Αυτή η συνταγή, εκτός του ότι θα σας απαλλάξει από ψηστιέρες και γκριλ, θα σας προσφέρει την πιο ζουμερή και νόστιμη τσιπούρα που έχετε ποτέ δοκιμάσει.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Τοποθετήστε τα ψάρια στο βαθύ και τον ξέβαθο δίσκο του Varoma και κρατήστε στην άκρη.
2. Βάλτε στον κάδο όλα τα υπόλοιπα υλικά, τοποθετήστε το Varoma με τα ψάρια στη θέση του και ρυθμίστε 25 λεπτά / Varoma / ταχύτητα 3.
3. Όταν τελειώσει ο χρόνος, ελέγξτε αν τα ψάρια έχουν ψηθεί και κρατήστε τα ζεστά σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
4. Δέστε τη σάλτσα λαδολέμονου χτυπώντας 1 λεπτό / 70 ºC/ ταχύτητα 9.
5. Σερβίρετε τις τσιπούρες αμέσως συνοδεύοντας με τη σάλτσα.