Επικοινωνία 2106199378

Service & Εγγύηση

Service

Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι το Thermomix™ για την καθημερινότητά σας και πόσο αναπόσπαστο κομμάτι της ομαλής λειτουργίας της κουζίνας σας έχει γίνει. Για το λόγο αυτό, το τμήμα service της Cooking Hellas σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με στόχο οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα να επιλύεται γρήγορα και αποτελεσματικά.
Στην περίπτωση που το Thermomix™ σας παρουσιάσει κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή εάν επιθυμείτε να αγοράσετε νέα αξεσουάρ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Cooking Hellas στο τηλ. 210 6199378 ή στο e-mail service@cookinghellas.gr

  • Η επισκευή του Thermomix™ μπορεί να διεξαχθεί μόνο από τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών της Cooking Hellas IKE (Λεωφ. Κηφισίας 58, Μαρούσι).

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα και αξεσουάρ Thermomix™ κατασκευάζονται για να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα της Vorwerk. Στην απίθανη περίπτωση ελαττώματος, ανατρέξτε στα έγγραφα της εγγύησης. Για την περίοδο εγγύησης του Thermomix™ σας, ανατρέξτε στο συμβόλαιο αγοράς σας.

  • To Thermomix™ έχει 2 χρόνια εγγύηση για οικιακή χρήση και 1 χρόνο για επαγγελματική χρήση.
  • Να χρησιμοποιείτε μόνο αξεσουάρ που σας έχουν παρασχεθεί με την αγορά του Thermomix™ ή αυθεντικά εξαρτήματα της Vorwerk Thermomix™. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ το Thermomix™ σε συνδυασμό με αξεσουάρ ή εξοπλισμό που δεν σας έχει παρασχεθεί από την Vorwerk Thermomix™.
  • Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσετε τις παραπάνω συστάσεις, η εγγύησή σας ΔΕΝ θα ισχύει.