Επικοινωνία 2106199378

Η Ομάδα Μας

Η θέση του Συμβούλου Πωλήσεων είναι μια από τις σημαντικότερες στην εταιρεία μας και αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο να ξεκινήσετε την καριέρα σας μαζί μας.

Κάντε το πάθος σας για τη μαγειρική επάγγελμα!

Γίνετε μέλος της δυναμικής ομάδας Thermomix™ και ξεκινήστε μια φανταστική καριέρα, όπου μπορείτε να εργαστείτε ανεξάρτητα, προβάλλοντας αυτή την καταπληκτική συσκευή και να κερδίσετε το δικό σας Thermomix TM5.

Ελάτε να εργαστείτε μαζί μας, με ένα ευέλικτο ωράριο που εσείς καθορίζετε, με ευκαιρία για ψηλές αμοιβές και κυρίως έχοντας ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής.

Σας προσφέρουμε δωρεάν εκπαίδευση, συνεχή ενημέρωση, ομαδική εργασία και μια ευκαιρία για καριέρα πέρα από τα συνηθισμένα!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106199378, ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

* απαραίτητο πεδίο

Ένας υπέροχος, νέος κόσμος

Οι ανεξάρτητοι Σύμβουλοι ThermomixTM μοιράζονται τις ιστορίες τους.

Κατερίνα

«Ένας τρόπος επικοινωνίας με τους ανθρώπους…»

Περισσότερα

Κατερίνα

«Για μένα, το να είμαι Σύμβουλος Πωλήσεων Thermomix, είναι ένας τρόπος επικοινωνίας με τους ανθρώπους. Με ικανοποιεί να βλέπω έναν χαρούμενο πελάτη ο οποίος θα συστήσει το Thermomix σε φίλους, γνωστούς, συναδέλφους και λατρεύω την ιδέα να διατηρώ καλές σχέσεις ακόμη και φιλίες μετά την πώληση.»

Κλείσιμο

Γιώργος

«Όταν πριν από λίγα χρόνια ξεκίνησα ως Σύμβουλος Thermomix…»

Περισσότερα

Γιώργος

«Όταν πριν από λίγα χρόνια ξεκίνησα ως Σύμβουλος Thermomix, το έκανα – εκτός από την αγάπη μου για τη μαγειρική – κυρίως για να έχω ένα έξτρα εισόδημα. Ήμουν πάντα καλός στις πωλήσεις και σκέφτηκα ότι αυτή η θέση είναι ίσως μία από τις καλύτερες προτάσεις δουλειάς για το ελεύθερο χρόνο που εγώ διέθετα. Ξεκίνησα λοιπόν, απόκτησα το δικό μου Thermomix και πλέον κερδίζω ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό επί των πωλήσεων. Καθόλου άσχημα.»

Κλείσιμο

Χριστίνα

«Η θέση του Συμβούλου Πωλήσεων Thermomix είναι μια από τις σημαντικότερες…»

Περισσότερα

Χριστίνα

«Η θέση του Συμβούλου Πωλήσεων Thermomix είναι μια από τις σημαντικότερες στην εταιρεία και αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο να ξεκινήσει κανείς την καριέρα του ή να τη συνεχίσει από εκεί που την άφησε, όπως έκανα εγώ λόγω των παιδιών μου. Πλέον, ανήκω και εγώ στις μαμάδες που έχουν ισορροπήσει μεταξύ δουλειάς και σπιτιού, σε εκείνες που έχουν αφήσει πίσω τους τις ενοχές, γνωρίζοντας ότι η δουλειά είναι αναγκαιότητα -είτε οικονομική είτε ψυχική και ότι, είμαι ένα πρότυπο δυναμικό κι ανεξάρτητο για τα παιδιά μου.»

Κλείσιμο