Η ιδέα του Thermomix® βασίζεται στον απόλυτo συνδυασμό της εκλεπτυσμένης, έξυπνης τεχνολογίας και στον πλούτο των προσαρμοσμένων στο Thermomix® συνταγών. Τώρα με το «Τσιπ Συνταγών» μας μπορείτε να αναζητήσετε συνταγές απευθείας στο Thermomix® σας και να βλέπετε βήμα βήμα τη συνταγή στην οθόνη αφής ενώ μαγειρεύετε.

Τώρα, υπάρχουν ακόμη περισσότεροι τρόποι για να μαγειρέψετε και να έχετε τέλεια αποτελέσματα. Με τόσες πολλές λειτουργίες σε μία συσκευή, μπορείτε να πάρετε τον πλήρη έλεγχο και να χρησιμοποιήσετε το Thermomix ® σας έτσι ώστε να κάνει ευκολότερη οποιαδήποτε συνταγή. Με τον κλασικο τρόπο μαγειρέματος του Thermomix® εξοικονομείτε χρόνο χάρη στο ότι μόλις μια συσκευή προετοιμάζει τα υλικά, μαγειρεύει και ανακατεύει ταυτόχρονα. Αυτό σας αφήνει περισσότερο χρόνο για να κάνετε άλλες εργασίες στην κουζίνα ή απλά να χαλαρώσετε. Για να κάνουμε τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα για σας, σας προτείνουμε την “Καθοδηγούμενη μαγειρική”.  Το μόνο που εσείς έχετε να κάνετε είναι απλώς να επιλέξτε μια συνταγή από το «Τσιπ Συνταγών» και να ακολουθήσετε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη. Οι ρυθμίσεις του χρόνου και της θερμοκρασίας της συνταγής προγραμματίζονται αυτόματα. Το μαγείρεμα γευστικού φαγητού στο σπίτι δεν ήταν ποτέ ευκολότερο.

Μάθετε περισσότερα για τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα με το Thermomix®.

ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Αξιόπιστες συνταγές με οδηγίες βήμα – βήμα

ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΜΕ Thermomix

Πλήρης έλεγχος, απόλυτη ευελιξία και απεριόριστες γαστρονομικές δυνατότητες
top