Η δέσμευση της Vorwerk για την απευθείας πώληση και την προσωπική εξυπηρέτηση σημαίνει ότι παρέχεται ατομική υποστήριξη σε όλους τους πελάτες της Thermomix® σε κάθε βήμα. Πριν το αγοράσετε, ένας σύμβουλος πωλήσεων σας προσφέρει μια λεπτομερή επίδειξη όλων των λειτουργιών της συσκευής. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Οι κάτοχοι του Thermomix® εξακολουθούν να λαμβάνουν ατομική υποστήριξη για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη νέα τους συσκευή. Προσφέρουμε επίσης ευκαιρίες για να συνδέεστε με τις κοινότητες των χρηστών μας, να συναντιέστε με τους ομοϊδεάτες σας και να αντλείτε πληροφορίες, ιδέες και πολύτιμες συμβουλές είτε από κοντά είτε online.

Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι το Thermomix® για την καθημερινότητά σας και πόσο αναπόσπαστο κομμάτι της ομαλής λειτουργίας της κουζίνας σας έχει γίνει. Για το λόγο αυτό, το τμήμα service της Cooking Hellas σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με στόχο οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα να επιλύεται γρήγορα και αποτελεσματικά.
Στην περίπτωση που το Thermomix® σας θα παρουσιάσει κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή εάν επιθυμείτε να αγοράσετε νέα αξεσουάρ ή ανταλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Cooking Hellas στο τηλ. 210 6199378.

  • Η επισκευή του Thermomix® μπορεί να διεξαχθεί μόνο από τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών της Cooking Hellas (Λεωφ. Κηφισίας 58, Μαρούσι).
  • To Thermomix® έχει 2 χρόνια εγγύηση για οικιακή χρήση και 1 χρόνο για επαγγελματική χρήση.
  • Να χρησιμοποιείτε μόνο αξεσουάρ που σας έχουν παρασχεθεί με την αγορά του Thermomix® ή αυθεντικά εξαρτήματα της Vorwerk Thermomix®. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ το Thermomix® σε συνδυασμό με αξεσουάρ ή εξοπλισμό που δεν σας έχει παρασχεθεί από την Vorwerk Thermomix®.
  • Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσετε τις παραπάνω συστάσεις, η εγγύησή σας ΔΕΝ θα ισχύει.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Thermomix® είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα και με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, κατανοούμε ότι μερικές φορές προκύπτουν ζητήματα και ότι οι πελάτες μας μπορεί να χρειάζονται τεχνική υποστήριξη και βοήθεια. Για να μιλήσετε με κάποιον από την ομάδα εξυπηρέτησης μας, επικοινωνήστε με την Cooking Hellas στο τηλ. 210 6199378.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα προϊόντα και αξεσουάρ Thermomix®  κατασκευάζονται για να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα της Vorwerk. Στην απίθανη περίπτωση ελαττώματος, ανατρέξτε στα έγγραφα της εγγύησης. Για την περίοδο εγγύησης του Thermomix® σας, ανατρέξτε στο συμβόλαιο αγοράς σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εγκεκριμένα κέντρα επισκευής παρακαλούμε Επικοινωνήστε με την Cooking Hellas στο τηλ. 210 6199378.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΟΔΗΓΙΩΝ

Το Thermomix® σας  είναι μια απίστευτα ευφυής συσκευή. Ωστόσο, για όλες τις χρήσιμες πληροφορίες π.χ. για το πώς να ξεκινήσει και να λειτουργήσει σωστά, μπορείτε να κατεβάσετε ένα ολοκληρωμένο εγχειρίδιο χρήσης εδώ.

top