Επικοινωνία 2106199378

Cook-Key® & Cookidoo®

Αποκτήστε σήμερα το Cook-Key® και κερδίστε 6μηνη ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στην πλατφόρμα συνταγών Cookidoo®, η οποία διαθέτει περισσότερες από 26.000 συνταγές από 12 διαφορετικές χώρες!

Ανακαλύψτε το Cook-Key®

Το Cook-Key® αποτελεί το «κλειδί» για να συνδέσετε το ΤΜ5 σας με χιλιάδες συνταγές μέσα από την πλατφόρμα Cookidoo®

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Cook-Key® και την πλατφόρμα Cookidoo®

Πρόσβαση σε χιλιάδες συνταγές Καθοδηγούμενου Μαγειρέματος παγκοσμίως

Δυνατότητα να οργανώσετε τις συνταγές σας όπως εσείς θέλετε

Δυνατότητα προετοιμασίας του εβδομαδιαίου σας μενού και δημιουργίας λίστας για τις αγορές σας

Δυνατότητα προσθήκης σημειώσεων για να προσαρμόσετε τις συνταγές σας όπως τις επιθυμείτε

* Οι συνταγές είναι διαθέσιμες στη γλώσσα της χώρας που τις δημιούργησε (Aγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Τσέχικα, Πολωνικά και Κινέζικα)

FAQs

Cook-Key®

Τι είναι το Cook-Key®;

«Το Cook-Key® είναι ένα καινοτόμο εξάρτημα για το ΤΜ5 που διευκολύνει την πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας συνταγές της πλατφόρμας Cookidoo®, τα προγραμματισμένα σας γεύματα και λίστες πάνω στην οθόνη του ΤΜ5 σας.

Είναι τόσο απλό: Αναζητήστε μια συνταγή – Συγχρονίστε – Μαγειρέψτε.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Cookidoo.ch και δημιουργήστε εξατομικευμένες συλλογές συνταγών ή το εβδομαδιαίο σας μενού.

Στη συνέχεια, συνδέστε το Cook-Key® σας με το ΤΜ5 σας και συγχρονίστε τις συνταγές με το Cook-Key® σας μέσω Wi-Fi.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχρονισμού, μπορείτε να ξεκινήσετε το μαγείρεμα με όλες τις αγαπημένες σας συνταγές χρησιμοποιώντας τις οδηγίες στην οθόνη που σας καθοδηγούν βήμα προς βήμα ώστε να δημιουργήσετε το τέλειο γεύμα, κάθε φορά.

Το κάθε Cook-Key® συνοδεύεται από δωρεάν 6μηνη συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo.ch ως δώρο για να τη δοκιμάσετε, δίνοντας σας πρόσβαση σε περισσότερες από 26,000 συνταγές από 12 διαφορετικές χώρες, με νέες συνταγές να προστίθενται κάθε μήνα.»

Είναι απαραίτητο να εγγραφώ στην πλατφόρμα Cookidoo® για να μπορώ να χρησιμοποιώ το Cook-Key®;

«Το Cook-Key® περιλαμβάνει όλες τις συνταγές της Βασικής Μαγειρικής, έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε το μαγείρεμα άμεσα. Υπάρχουν ακόμη περισσότερες συνταγές Καθοδηγούμενου Μαγειρέματος στην πλατφόρμα Cookidoo®, τις οποίες μπορείτε να συγχρονίσετε με το Cook-Key® σας. Το Cook-Key® συνοδεύεται από δωρεάν 6μηνη συνδρομή για να δοκιμάσετε την πλατφόρμα Cookidoo®, που σας δίνει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις συνταγές Καθοδηγούμενου Μαγειρέματος στην πλατφόρμα Cookidoo® »

Από που μπορώ να αγοράσω το Cook-Key®;

«Μπορείτε να παραγγείλετε το Cook-Key® μαζί με το Thermomix™ TM5 σας από τη Σύμβουλο σας ή από τo κατάστημά μας.»

Το Cook-Key® πωλείται μόνο σε συνδυασμό με το Thermomix™ TM5 ή μπορώ να το αγοράσω και μόνο του;

«Μπορείτε να αγοράσετε το Cook-Key® μόνο του ή σε συνδυασμό με το Thermomix™ TM5 σας.»

Cookidoo®

Τι είναι η πλατφόρμα Cookidoo®;

«Η πλατφόρμα Cookidoo® είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα συνταγών για το Thermomix ΤΜ5 σας. Μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από μια μεγάλη ποικιλία συνταγών Καθοδηγούμενου Μαγειρέματος στην πλατφόρμα Cookidoo® και να δημιουργήσετε την προσωπική σας συλλογή συνταγών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα εργαλεία για να οργανώσετε τις συνταγές σας, π.χ. να συγκεντρώσετε συνταγές σε δικές σας λίστες, να προσθέσετε σημειώσετε σε συνταγές, να δημιουργήσετε εβδομαδιαίο μενού ή να φτιάξετε λίστα για τα ψώνια που χρειάζεστε. Για να ενεργοποιήσετε το Cook-Key® πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην πλατφόρμα Cookidoo®. Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Όλες οι συλλογές συνταγών που υπάρχουν στην πλατφόρμα Cookidoo® είναι διαθέσιμες για αγορά. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τα Τσιπ Συνταγών ώστε να έχετε πρόσβαση στις συνταγές σας οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Όταν ενεργοποιήσετε το Cook-Key® στην πλατφόρμα Cookidoo®, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις συνταγές Καθοδηγούμενου Μαγειρέματος για μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 6 μηνών.»

Υπάρχει χρέωση για τη χρήση της πλατφόρμας Cookidoo®;

«Η εγγραφή στην πλατφόρμα Cookidoo® είναι δωρεάν.

Εάν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση στην παγκόσμια βιβλιοθήκη συνταγών της πλατφόρμας Cookidoo®, μπορείτε να αγοράσετε την ετήσια συνδρομή στο ποσό των 36 ευρώ το χρόνο. Με την αγορά του Cook-Key®, λαμβάνετε αυτόματα δωρεάν 6μηνη συνδρομή στην πλατφόρμα για να τη δοκιμάσετε.»

Με ποιο τρόπο μπαίνουν οι συνταγές από την πλατφόρμα Cookidoo® μέσα στο Thermomix TM5 μου;

«Εάν αγοράσετε και ενεργοποιήσετε το Cook-Key®, λαμβάνετε δωρεάν 6μηνη συνδρομή που σας παρέχει πρόσβαση σε όλες τις συνταγές στην πλατφόρμα Cookidoo®. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας συλλογές συνταγών ή/και εβδομαδιαία προγραμματισμένα μενού. Μετά, συνδέστε απλώς το Cook-Key® σας στο Thermomix ΤM5 και βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο με Wi-Fi. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχρονισμού, όλες οι συνταγές σας θα αποθηκευτούν μέσα στο Cook-Key® σας, δίνοντας σας με αυτό τον τρόπο πρόσβαση στις αγαπημένες σας συνταγές με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Εάν επιθυμείτε να ανανεώσετε τις συνταγές που έχετε αποθηκεύσει, κάντε απλώς τις αλλαγές που επιθυμείτε στην πλατφόρμα Cookidoo® και συγχρονίστε ξανά στο Cook-Key® σας.»

Συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo®

Ποια είναι τα προνόμια αν εγγραφώ στην πλατφόρμα Cookidoo®;

«Με τη συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo®, λαμβάνετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις συνταγές στην παγκόσμια βιβλιοθήκη Cookidoo®. Σημειώστε ότι, οι διεθνείς συνταγές εμφανίζονται στη γλώσσα της χώρας από όπου έχουν δημιουργηθεί.»

Πόσο κοστίζει η συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo®;

«Η ετήσια συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo® κοστίζει 36 ευρώ. Όταν ενεργοποιήσετε το Cook-key® σας, θα λάβετε δωρεάν 6μηνη συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo®

Τι είναι η δωρεάν συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo® που λαμβάνω με την αγορά του Cook-Key®;

«Με την αγορά του Cook-key®, έχετε πρόσβαση σε όλες τις συνταγές που περιλαμβάνονται στην παγκόσμια βιβλιοθήκη της πλατφόρμας Cookidoo® για περίοδο 6 μηνών.

Η δωρεάν αυτή συνδρομή για να δοκιμάσετε την πλατφόρμα αρχίζει μόλις ενεργοποιήσετε το Cook-key® σας και λήγει σε 6 μήνες. Θα λάβετε ενημέρωση πριν λήξει η συνδρομή σας σχετικά με το εάν επιθυμείτε να την ανανεώσετε. Η τιμή για την ετήσια συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo® είναι 36 ευρώ.»

Τι θα συμβεί όταν η δωρεάν περίοδος συνδρομής λήξει;

«Οι συνταγές που δεν είχατε προηγουμένως αγοράσει μέσω συλλογής συνταγών ή μέσω εγγραφής ενός Τσιπ Συνταγών δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες σε εσάς.»

Δεν θέλω να έχω συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo®. Μπορώ παρ'όλα αυτά να χρησιμοποιώ το Cook-key®;

«Φυσικά! Οποιεσδήποτε συνταγές περιλαμβάνονται στο «My Treasure» μπορούν να συγχρονιστούν με το Cook-key® σας. To «My Treasure» περιέχει τις συλλογές συνταγών που έχετε αγοράσει ή/και τα Τσιπ Συνταγών που έχετε ενεργοποιήσει.»

Εάν αποφασίσω να μη συνεχίσω τη συνδρομή μου στην πλατφόρμα Cookidoo® μετά τη δωρεάν περίοδο δοκιμής, μπορώ να κρατήσω τις συνταγές που έχω ήδη αποθηκεύσει στο Cook-key® μου μέχρι εκείνη τη στιγμή;

«Όταν λήξει η δωρεάν συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo®, θα έχετε πρόσβαση μόνο στις συνταγές που βρίσκονται στο «My Treasure». To «My Treasure» περιέχει τις συλλογές συνταγών που έχετε αγοράσει ή/και τα Τσιπ Συνταγών που έχετε ενεργοποιήσει.

Οποιεσδήποτε συνταγές που αποκτήσατε από τη συνδρομή και περιλαμβάνονται στο Cook-key® σας θα αφαιρεθούν την επόμενη φορά που θα το συγχρονίσετε.»

Πόσες επιλογές υπάρχουν αυτή τη στιγμή σχετικά με τη συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo®;

«Επί του παρόντος, υπάρχουν δύο επιλογές συνδρομής: Η πρώτη είναι η δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή Cookidoo® που αρχίζει αυτόματα μόλις ενεργοποιήσετε το Cook-key® στο προφίλ σας στην πλατφόρμα Cookidoo®. Μετά από αυτή, έχετε την επιλογή να παρατείνετε τη συνδρομή σας στην τιμή των 36 ευρώ το χρόνο.»