Επικοινωνία 2106199378

Βιβλία & Τσιπ Συνταγών

Eίναι πολύ εύκολο να μαγειρεύετε με το ThermomixTM ακόμα κι αν δεν είστε έμπειροι στην κουζίνα! Υπάρχουν πολλά βιβλία και τσιπ μαγειρικής με τις συνταγές τους να είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε να έχετε πάντα σταθερό και τέλειο αποτέλεσμα στα πιάτα σας.

Γιορτινό Τραπέζι

Πιάτα θαλπωρής, να ευχαριστήσουν με γεύσεις γνώριμες ή αναπάντεχες. Μια συλλογή Χριστουγεννιάτικων, ελληνικών, παραδοσιακών συνταγών που με το Thermomix TM5 θα γίνουν εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

ΤΙΜΗ: 15€

Lunchbox

Απλά υλικά, υγιεινοί συνδυασμοί, γευστικοί πειρασμοί. Το κολατσιό με το Thermomix TM5 γίνεται απόλαυση και μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης. Σε αυτό το βιβλιαράκι θα βρείτε 15 θρεπτικές «μαμαδίστικες» συνταγές για σνακ και μικρογεύματα ώστε να μπορείτε, μικροί και μεγάλοι, να ανταπεξέρχεστε στις απαιτήσεις της ημέρας.

ΤΙΜΗ: 15€

Μαγειρεύοντας με το Thermomix TM5

Βασικές συνταγές μαγειρικής με το Thermomix TM5, που παρουσιάζονται και υλοποιούνται στο Βασικό Μάθημα Μαγειρικής. Πρόκειται για συνταγές απλές, καθημερινές και κυρίως απαλλαγμένες από κάθε διάσταση δύσκολης εκτέλεσης.

ΤΙΜΗ: 10€| Δωρεάν με τη συμμετοχή σας στο Βασικό Μάθημα Μαγειρικής

Καλοκαιρινό Τραπέζι

Γεμίστε το τραπέζι σας με πιάτα γνήσια από την Ελληνική μαγειρική παράδοση με δέκα συνταγές που ξεχωρίζουν για την απλότητα των υλικών αλλά και την αξεπέραστη νοστιμιά τους.

ΤΙΜΗ: 15€- ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

 

Νόστιμη Ζωή

Οι περισσότερες συνταγές αυτού του βιβλίου είναι παραδοσιακές με υλικά και μυρωδικά της Κύπρου. Θα βρείτε επίσης εύκολα και γρήγορα πιάτα από άλλες κουζίνες που έχουν ενταχθεί στην καθημερινή μας διατροφή.

ΤΙΜΗ : 40€ | Διατίθεται και σε τσιπ

Πασχαλινό Τραπέζι

Το ελληνικό πασχαλινό τραπέζι χρειάζεται έμπνευση και συνταγές που θα σας απαλλάξουν από το άγχος και την έλλειψη χρόνου. Το βιβλιαράκι αυτό, με δέκα συνταγές, επικεντρώνεται στην παράδοση και περιλαμβάνει γλυκά, φαγητά και ροφήματα για να τιμήσετε το Πάσχα και τους καλεσμένους σας.

ΤΙΜΗ: 15€ – ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ 

Τσιπ Συνταγών

Τα τσιπ είναι ψηφιακά βιβλία μαγειρικής, γεμάτα με τις ίδιες νόστιμες συνταγές που θα βρείτε και στα αντίστοιχα βιβλία. Σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε στα υλικά και στον τρόπο παρασκευής κάθε συνταγής μέσω της ψηφιακής οθόνης του ΤΜ5 σας και, αν το επιθυμείτε, να τις εκτελέσετε βήμα βήμα με τη λειτουργία καθοδηγούμενου μαγειρέματος.

ΤΙΜΕΣ: Νόστιμη Ζωή, 40€| Γευστικά Γεύματα σε 4 Επίπεδα, 40€ | Η Βασική Μαγειρική, 50€

Η Βασική Μαγειρική

Αυτό το βιβλίο προσφέρει περισσότερες από 170 συνταγές για νόστιμα καθημερινά γεύματα με τη γνωστή ευκολία και απλή χρήση του Thermomix ΤΜ5.

 

ΤΙΜΗ: 50€| Δωρεάν με κάθε αγορά Thermomix TM5 | Διατίθεται και σε τσιπ

Γευστικά Γεύματα σε 4 επίπεδα

Πρόκειται για μια διεθνή έκδοση για εσάς που χρησιμοποιείτε το Thermomix TM5 σας με όλα του τα εξαρτήματα. Ανακαλύψτε λοιπόν πώς θα γίνει η ζωή σας πιο εύκολη και πιο… γευστική, χρησιμοποιώντας και τα τέσσερα επίπεδα του ThermomixTM σας!

ΤΙΜΗ: 40€| Διατίθεται και σε τσιπ| ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Wertvoll geniessen

Ανακαλύψτε τη μαγειρική έκδοση Wertvoll geniessen και απολαύστε την «υψηλή» κουζίνα της υγιεινής διατροφής.

ΤΙΜΗ : 35€ | Διατίθεται μόνο στη Γερμανική γλώσσα

Cuisine rapide

Για πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα, για ένα γρήγορο σνακ ή μια γευστική ανάπαυλα από τη δουλειά, στις σελίδες του βιβλίου αυτού θα βρείτε 50 πεντανόστιμες συνταγές, κλασσικές αλλά και πρωτότυπες.

ΤΙΜΗ: 35€| Διατίθεται μόνο στη Γαλλική γλώσσα

Pains et viennoiseries

Μέσα σε αυτό το βιβλίο και τις 50 συνταγές του, θα ανακαλύψετε αρτοσκευάσματα και παραδοσιακά ψωμιά κυρίως από τη Γαλλία αλλά και από όλο τον κόσμο.

 

ΤΙΜΗ: 35€| Διατίθεται μόνο στη Γαλλική γλώσσα