Τσιπ Συνταγών

Το ξεκίνημα με το Τσιπ Συνταγών είναι απλό. Για να δείτε όλες τις συνταγές στο Τσιπ Συνταγών συνδέστε το στο πλάι του Thermomix σας και επιλέξτε “Συνταγές” στην οθόνη αφής. Στη συνέχεια μπορείτε να εξερευνήσετε τις συνταγές που βρίσκονται στο Τσιπ από την κύλιση μέσω των περιεχομένων.

Επιλέξτε τη συνταγή που θέλετε και το Thermomix® σας θα σας διευκολύνει να τη φτιάξετε ακολουθώντας με την καινοτόμο λειτουργία Καθοδηγούμενη Μαγειρική,  ώστε να πετύχετε  τέλεια αποτελέσματα.

Σε αυτή τη λειτουργία, οι συνταγές του Τσιπ  εμφανίζονται στην οθόνη με απλές οδηγίες βήμα βήμα.  Ο χρόνος και η θερμοκρασία που απαιτείται για κάθε βήμα αναγράφονται, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες, να προσθέσετε τα υλικά – το Thermomix® θα τα ζυγίσει για σας – και να επιλέξετε τη συνιστώμενη ταχύτητα. Είναι ένας σίγουρος τρόπος για να μαγειρέψετε ακόμη και τα πιο πολύπλοκα πιάτα με ελάχιστη προσπάθεια και κόπο.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις συνταγές με το δικό σας ρυθμό – απλά πατήστε “Επόμενο” για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Αν προτιμάτε, μπορείτε να παρακάμψετε την Καθοδηγούμενη Μαγειρική ανά πάσα στιγμή, κάτι που σας δίνει την ευελιξία να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, να είστε δημιουργικοί και να προσαρμόσετε τη συνταγή όπως σας αρέσει.

top