ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Το Thermomix® είναι ισχυρό και ευέλικτο, σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο και σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε μεγάλο μέρος της διαδικασίας μαγειρέματος, ειδικά χάρη στο «Καθοδηγούμενο μαγείρεμα» για να εκτελείτε με ακρίβεια τη συνταγή. Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό η λειτουργία του είναι εύκολη, αφού μέσω μιας απλής οθόνης αφής έχετε τον απόλυτο έλεγχο στα δάχτυλά σας. 

ΣΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ

Το Thermomix® θα σας εμπνεύσει να δοκιμάσετε νέες συνταγές, και ακόμα κι αν είστε έμπειροι μάγειρες θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να γίνετε  πιο δημιουργικοί με το Thermomix®.  Οι απαιτητικές  συνταγές  γίνονται εύκολες με το Thermomix® το οποίο θα σας προσφέρει περισσότερο δημιουργικό χρόνο ώστε να προσθέσετε τη δική σας πινελιά σε ένα ιδιαίτερο γεύμα!

ΦΡΕΣΚΑ, ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

Ανακαλύψτε πώς το Thermomix® μπορεί να σας βοηθήσει να μαγειρέψετε τα υλικά με πιο ήπιο τρόπο για πιο ελαφρά και υγιεινά γεύματα. Υπάρχουν, επίσης, χιλιάδες νόστιμες συνταγές  Thermomix που θα σας διευκολύνουν να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη διατροφή  λόγω κάποιας αλλεργίας ή αν ακολουθήσετε μια δίαιτα για πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ

Ενα μόνο Thermomix® αντικαθιστά πολλές ακριβές ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας και σας βοηθά να εξοικονομήσετε ενέργεια μειώνοντας το χρόνο μαγειρέματος. Όταν είναι τόσο εύκολο και γρήγορο να μαγειρεύετε υπέροχα γεύματα, εφάμιλλα σε ποιότητα με αυτά ενός εστιατορίου στο σπίτι τότε μπορείτε να σταματήσετε να ξοδεύετε τα χρήματά σας σε ακριβά delivery και έτοιμα γεύματα.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ VORWERK

Χάρη στη θρυλική ποιότητα της Vorwerk και στα αξιόπιστα standards κάθε Thermomix® είναι σχεδιασμένο με μηχανική ακρίβεια για καθημερινή χρήση.

top